Denktanksessies organiseren wij drie maal per jaar. Deze sessies bijwonen, maar nog geen lid? Neem dan contact op via info@dwsi.nl

1e denktanksessie

Filmavond: toekomstscenario voor 2040 | (R)Evolutie

20 mei, 2022
Lumière Cinema, Bassin 88, 6211 AK Maastricht
Filmavond: toekomstscenario voor 2040 | (R)Evolutie

20 mei aanstaande gaan de strategen en beleidsadviseurs van DWSI naar de bioscoop. Ga je mee?

Het betreft een toekomstscenario voor 2040: (R)Evolutie – speelfilm in regie van Servé Hermans | Toneelgroep Maastricht

(R)Evolutie

Het is 2040. De sciencefiction van gisteren is de waarheid van vandaag geworden. Biotechnologie en artificiële intelligentie maken de mens bijna overbodig. Grote delen van Nederland zijn overstroomd, miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg: het last resort waar iedereen hoopt op een nieuw leven zoals zij dat kenden. Maar in het last resort wordt niets aan het toeval overgelaten. Dokter Frank, de genendokter, helpt je aan het ideale kind met de beste genen en hersenen. Alecto – een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie – is altijd behulpzaam bij alle beslissingen. Van de lunch tot de liefde, het is het beste om je zaken aan Alecto over te laten.

Onze zuidelijke vrienden hebben met Toneelgroep Maastricht gesproken en er kan een vertoning van (R)Evolutie georganiseerd worden filmhuis Lumière in Maastricht.

Het wordt een inspirerende avond inclusief diner en een voor- of nagesprek met de regisseur, Servé Hermans.

Praktische informatie:

Datum en tijdstip: 20 mei, vanaf 16:00 uur

Locatie: Lumière Cinema, Bassin 88, 6211 AK Maastricht

Accommodatie advies: volgt

Maximaal aantal deelnemers: 20

We moeten op korte termijn bepalen of er voldoende belangstelling is voor deze filmavond dus geef graag zo snel mogelijk een reactie: